Bedrijfsfotografie

Bedrijfsfotografie

Het is voor bedrijven in deze tijd erg belangrijk om jezelf goed te presenteren bij je doelgroep. Door mooie foto’s maak je een goede eerste indruk op potentiële klanten. Deze eerste indruk is van essentieel belang om de aandacht vast te houden en zorgen dat mensen niet verder kijken bij de concurrent.

Reportage

Bij een gebeurtenis ben ik inzetbaar als reportagefotograaf. Door mijn ruime ervaring op dit gebied kan ik snel schakelen en zorg ik dat ik alle juiste momenten vastleg. Ik zorg dat ik goed op de hoogte ben van alles wat er gebeurt om een uniek fotoverslag te maken van elke bijzonder gebeurtenis.

Door in gesprek te gaan met een opdrachtgever, probeer ik helder te krijgen wat het doel van de foto’s is. Ik heb aan een half woord genoeg en weet wensen goed om te zetten in passend beeld. Voor bedrijven die nog niet helemaal helder hebben wat ze precies willen, kan ik ook meedenken over de invulling van de bedrijfsfoto’s. Door mijn ervaring op het gebied van denken in concepten en storytelling weet ik bedrijfsdoelen goed te vertalen in een beeld.

De gemaakte beelden worden toegestuurd in hoge resolutie zodat ze gebruikt kunnen worden voor drukwerk. Daarnaast kunnen ze ook worden ingezet voor online promotiemiddelen zoals sociale media en websites. Ik zorg er dan voor dat het beeld van het juiste formaat is zodat het goed in de website past, er haarscherp uitziet en dat de website toch lekker snel loopt.

Promotiefoto’s

Door goede foto’s van je diensten, je producten of de sfeer van je bedrijfslocatie sta je een streepje voor op je concurrentie. Mensen krijgen meteen een goede indruk van je bedrijf want een plaatje zegt immers meer dan duizend woorden.

Contact

Als je interesse hebt in een bedrijfsshoot van mij, neem dan gerust contact met me op. Tijdens een vrijblijvend gesprek neem ik graag de mogelijkheden met je door. Dit kost verder niks behalve een uurtje van je tijd en een bak koffie. Aan de hand van dit gesprek maak ik een specifieke prijsopgave.

Ik kan eventueel ook meedenken als er speciale wensen zijn op het gebied van afdrukken en het verwerken van de foto’s.

Topknop

Naast professionele bedrijfsfotografie hebben wij de leukste manier om niet geposeerde en spontane foto’s te maken van uw gasten te maken tijdens uw evenement. De topknop is een leuke ontspannen break tijdens ieder zakelijk event en op verschillende manieren in te zetten.