Bruidsfotografie

Bruidsfotografie

Jullie bruiloft is een bijzondere dag vol met herinneringen die een leven lang meegaan. Door mooie trouwfoto’s kun je altijd met veel plezier terugkijken naar deze speciale dag. Ik vind het belangrijk dat deze dag met de juiste aandacht wordt vastgelegd. Met mijn foto’s kun je altijd met een glimlach terugkijken op jullie trouwdag. 

Kleurrijk

Als fotograaf maak ik graag kleurrijke, levendige en spetterende foto’s. Ik probeer de emotie van een trouwdag met een vleugje humor te verwerken in de bruidsreportage. Jullie als bruidspaar staan bij mij centraal en ik luister dan ook graag naar jullie wensen als het gaat om de invulling van de bruidsreportage. Zo zorg ik ervoor dat de foto’s die ik maak ook echt bij jullie passen.

Ik heb ruime ervaring als bruidsfotograaf. Ik weet precies hoe ik een bruiloft mooi in beeld moet brengen en waar ik op moet letten. Belangrijke momenten op de bruiloft zoals het aankleden, de aankomst op de trouwlocatie, de ceremonie, het feest en alles wat er bij hoort leg ik vakkundig vast. Natuurlijk mag een romantische fotoshoot niet ontbreken.

Tijdens het fotograferen hanteer een journalistieke stijl. Dit wil zeggen dat ik jullie trouwdag vastleg zoals hij is. Daardoor komen mijn bruidsreportages spontaan en ongedwongen over.

Helder

Ik werk voor bruidsfotografie met verschillende pakketten. Ik hanteer daarin een transparante en heldere werkwijze. Ik hou absoluut niet van onverwachte kosten achteraf. Ik werk met verschillende pakketten waarin je zelf kunt indelen welke momenten ik kom vastleggen. Meer hierover zie je op de pagina ‘Tarieven’.

Kennismaking

Ik vind het belangrijk dat een bruidspaar mij eerst leert kennen voordat ik aan de slag ga met een bruiloft. Het is niet alleen belangrijk dat jullie mijn foto’s mooi vinden, maar ook dat het klikt met mij als fotograaf. Als de foto’s in mijn portfolio jullie aanspreken, kom ik graag een keer langs voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en kost je niks behalve een bak koffie.

Heb je interesse om je bruiloft door mij vast te laten leggen of wil je een kennismakingsgesprek? Neem dan snel contact met me op.

Topknop

Naast professionele bruidsfotografie hebben wij ook dé klapper op ieder trouwfeest, de Topknop. Of je hem gebruikt bij binnenkomst om alle gasten vast te leggen of tijdens het feest, je krijgt altijd spontane niet geposeerde foto’s die een leuke herinnering opleveren.