Portretfotografie

Portretfotografie

Of het nu gaat om een fotoshoot van een gezin, een zakelijke profielfoto, of een andere creatieve opdracht waarin de mens centraal staat, ik vind het een uitdaging om van iedereen een opvallende en herkenbare portretfoto te maken. Tijdens een fotoshoot hou ik van een informele en ontspannen sfeer. Op deze manier voel jij je snel op je gemak zodat ik iedereen kan vastleggen zoals hij/zij is.

Fotoshoot

Voordat ik een portret van je maak, wil ik graag weten naar wat voor foto je op zoek bent. Tijdens een persoonlijk gesprek kijken we samen naar jouw wensen. Het is bijvoorbeeld erg handig om te weten met hoeveel mensen je op de foto wilt en in welke samenstellingen. Ik hoor ook graag waar je de foto voor wil gebruiken zodat ik echt mee kan denken om tot een optimaal resultaat te komen.

Omdat ik vind dat jij jezelf het beste kent, krijg je na een fotoshoot een ruwe selectie toegestuurd. Uit deze selectie kun je zelf een keuze maken van een aantal foto’s die ik voor je na bewerk. Het resultaat stuur ik ook digitaal naar je toe zodat je er zelf mee kunt doen wat je wil. Zo kom je naderhand niet voor verrassingen te staan omdat je foto’s moet bijbestellen tegen extra kosten.

Locatie

De juiste sfeer is erg belangrijk voor het maken van een foto. Ik ga daarom graag met jou op zoek naar de perfecte locatie voor de fotoshoot. We bekijken samen de mogelijkheden voor een passende buitenlocatie of we gaan aan de slag in mijn studio.

img_0050-large

Zakelijk

Wil je ook zakelijk goed voor de dag komen? Met een professionele zakelijke profielfoto op je Linkedin of CV maak je meteen een goede eerste indruk. Het is ook mogelijk om op locatie een mobiele fotostudio te bouwen. Dit is bijvoorbeeld handig voor bedrijven die meerdere personeelsleden op de foto willen hebben. Ik kan daarin meedenken over het kiezen van een juiste achtergrond of het plaatsen van een bedrijfslogo. Op deze manier krijgen de foto’s een zakelijke en unieke look.

Als je interesse hebt in een fotoshoot voor het maken van een zakelijk portret een familiefoto of een andere creatieve opdracht waar de mens centraal staat, neem dan gerust contact met me op.