Tarieven

Tarieven

Bruiloft

Pakket ‘Basic’ – € 800

Bij dit pakket ben ik 4 uur aanwezig op jullie bruiloft. Deze tijd plan ik samen met het bruidspaar in en kan flexibel over de hele dag worden gebruikt. In de prijs inbegrepen zit 4 uur fotografie die je zelf mag invullen, ongeveer 100 tot 150 foto’s in hoge resolutie en een gepersonaliseerde USB Stick.

Pakket ‘Large’ – € 950

Bij dit pakket ben ik 6 uur aanwezig op jullie bruiloft. Deze tijd plan ik samen met het bruidspaar in en kan flexibel over de hele dag worden gebruikt. In de prijs inbegrepen zit 6 uur fotografie die je zelf mag invullen, ongeveer 150 tot 200 foto’s in hoge resolutie en een gepersonaliseerde USB Stick.

Pakket ‘Complete’ – € 1200

Bij dit pakket ben ik de hele dag aanwezig op jullie bruiloft! In de prijs inbegrepen zit de hele dag fotografie, ongeveer 200 tot 250 foto’s in hoge resolutie en een gepersonaliseerde USB Stick.

Pakket ‘Custom’

Mocht je speciale wensen hebben die niet in bovenstaande pakketten vallen, kunnen we altijd in gesprek gaan over een op maat gemaakte prijs. Zo ben ik bijvoorbeeld beschikbaar voor een bruiloft in het buitenland en kan ik de hele dag, of voor bepaalde gedeeltes van de dag, een tweede fotograaf meenemen om nog meer in beeld te brengen. Bij een op maat gemaakt pakket, hoort een op maat gemaakte prijs. Neem dus snel contact met me op voor de mogelijkheden.

Trouwalbum

Mijn trouwfoto’s komen pas echt goed tot hun recht in een professioneel trouwalbum. Omdat ik vind dat ik als vakman echt iets bijzonders moet leveren, krijg je bij mij geen album van de Hema of van Albelli. Albums door mij gemaakt worden professioneel afgewerkt. Hoewel je fotoboeken in allerlei soorten en maten hebt, beginnen de prijzen bij 400 euro voor een boek van 30 bij 30 centimeter met 30 pagina’s.

Fotoshoots

Een fotoshoot in de studio of op locatie kost 150 euro. Bij deze standaard fotoshoot ben ik ongeveer een uur aan het fotograferen. Je ontvangt dan na de shoot van mij alle ruwe foto’s die tijdens de shoot zijn gemaakt digitaal. Daarvan mag een selectie van maximaal 5 foto’s worden gemaakt die ik dan voor jullie nabewerk. Deze foto’s stuur ik in hoge resolutie toe zodat je er zelf mee kan doen wat je wil.

Mocht je interesse hebben in een fotoshoot, nodig ik je uit om contact met me op te nemen. We bespreken dan samen wat de wensen zijn, zoeken naar een geschikte locatie of we spreken af in de studio. Heb je interesse? Bel me dan gerust eventjes op of stuur me een mailtje!

Bedrijfsfotografie

Voor bedrijfsfotografie werk ik met tarieven per uur, dagdeel of per hele dag. Voor een uur fotograferen reken ik 125 euro. Een dagdeel van 4 uur kost 450 euro en een hele dag fotograferen kost 750 euro. Omdat het fotograferen voor bedrijven vaak om maatwerk gaat, is het moeilijk om hier een specifieke prijs weg te zetten. Als je interesse hebt in bedrijfsfotografie, neem dan contact met me op zodat ik aan de hand van je wensen een specifieke prijsopgave kan maken.